Diego Gómez 3Article de Diego Gómez publicat al BIM de desembre de 2014.

L’esperança de canvi passa per la regeneració política, la transparència i la participació ciutadana. El canvi per a Alzira és recuperar la política feta per tots els ciutadans d’Alzira i per la qual sempre ha treballat Compromís per Alzira. Som oposició crítica i constructiva davant decisions unilaterals i moltes vegades sense sentit de l’Alcaldessa. Sempre hem buscat el consens i la coherència per tal de construir un model d’Alzira per a les seues ciutadanes i ciutadans, i encara i tot, moltes voltes hem trobat la negació i l’absurd d’una Bastidas despòtica i estrident.
Cal recordar com Compromís s’ha oposat al trasllat de l’EPA, hem exposat les despeses en gabinets jurídics “d’amistats perilloses” o la sospitosament desmesurada inversió al Recinte Firal. Hem evidenciat la incompetència del govern de Bastidas amb els canvis capritxosos d’utilitat de La Parrilla o amb el mareig i promeses incomplides a la Policia Local i la ubicació del futur reten. Generem projectes de ciutat coherents que, com a exemple, millorarien el servei d’autobusos, en contra del model de concessió que amb presses Bastidas vol ‘donar’ per 15 anys.
El PP ha exprimit les butxaques dels alzirenys augmentat els impostos cada any. Ara, a menys de sis mesos d’eleccions, hi ha presses per no perdre la majoria a les pròximes eleccions fent coses per tapar la desídia, la irresponsabilitat i la mala gestió que ha fet el PP estos últims 3 anys. Des de Compromís, estem fent un seguiment i control de les despeses i si és necessari plantejarem una auditoria de control dels diners pagats per tota la ciutadania d’Alzira.
A Compromís tenim la capacitat per a tornar l’Ajuntament als ciutadans i d’això parla el nostre treball, que encara i estar a l’oposició, ha defensat als alzirenys del model especulatiu de ciutat de Bastidas. Per exemple, amb la nostra empenta en rebutjar el PAI de SOS, o la desestimació del PAI de la Garrofera, en la necessitat de recuperar la vida de la ciutat cara al riu, en apostar per una ciutat amb més arbres, etc.
A la fi, des de Compromís per Alzira apostem per un altra forma de fer política, sense corrupció i sense polítics professionals. Apostem per crear una nova majoria ciutadana i social amb acords i consens. El canvi és possible al 2015, guanya Alzira i guanyem els valencians.
Bon Nadal i millor any amb treball, salut i Compromís.