A2-DEF-LOCALSerà el proper dilluns 19 de gener, a les 20 hores, a l’Auditori de la Casa de la Cultura i comptarem amb la presència de Joan Baldoví, diputat de Compromís al Congrés dels Diputats.

Alzira, 15 de gener de 2015.

Dins del procés de les primàries per a triar la llista que concorrerà a les eleccions municipals del pròxim mes de maig, Compromís per Alzira celebrarà un acte públic per tal de donar a conèixer a la ciutadania alzirenya els candidats i candidates que podran votar a finals del mes de gener i que conformaran la llista de Compromís.

L’acte tindrà lloc el dilluns 19 de gener a l’Auditori de la Casa de la Cultura d’Alzira, a partir de les 20:15 hores i comptarem amb la presència de Joan Baldoví, diputat de Compromís al Congrés dels Diputats.

Per altra banda, recordar a la ciutadania alzirenya major de 16 anys que poden registrar-se per a formar part del cens electoral i així poder votar tant la candidatura local com la candidatura que Compromís portarà a les Corts. El termini finalitza el 21 de gener i només cal omplir un formulari de participació a la web, http://primaries.compromis.net. A la mateixa web es pot accedir a més informació dels candidats i candidates a la llista de les Corts i a la municipal.

Compromís per Alzira