Alzira, 2 de març de 2015.150302NP_CV50

Dos mesos abans de les eleccions municipals, l’equip de govern del PP anuncia que ja estan pràcticament finalitzades les obres de revegetació de la CV-50, amb un cost de 36.000 €. Diuen que amb aquesta actuació s’han plantat 135 arbres entre el pont de José Pellicer i la rotonda del bingo.

Des de Compromís per Alzira, volem recordar que al llarg de la legislatura hem insistit que feia falta pensar alternatives a la desfeta que el morrut roig ha provocat a les palmeres d’Alzira i, sobretot a la CV50. I ho dèiem no per no salvar les palmeres sinó perquè ja no hi havia res a fer per la nul•la eficàcia -demostrada pels tractaments químics contra el morrut roig i que han suposat la despesa de més de 80.000 € des del 2010 al 2014.

Per altra banda, hem observat que la feina de revegetació no ha estat completa. Per exemple, en direcció Tavernes, una vegada arribes a la revolta d’eixida de la CV50 per a accedir a Alzira per la Plaça de Sant Judes, hi ha una zona en la que continuen les soques de les palmeres mortes. És a dir, no s’ha tocat res.

Així mateix hi ha una zona de la mateixa carretera, en aquest cas la que va del Mercat d’Abast a la redona del pont de Pellicer on continuen alguns exemplars morts, el que dona una imatge un tant lamentable.

Per això, des de Compromís per Alzira reclamem que es netegen i es complete la revegetació de les vies d’accés a la nostra ciutat.
Diego Gómez
Compromís per Alzira