Alzira, 16 de març de 2015.150316_Morera Falles Alzira (2)

Enric Morera, Síndic de Compromís a les Corts Valencianes ha visitat aquest matí la ciutat d’Alzira, immersa ja en la festa fallera. Morera ha fet una valoració de la situació política al País Valencià. Ha declarat “ara el PP fa el discurs de nosaltres o el caos. Doncs bé, el caos són ells perquè ha estat el PP el que ha portat als valencians a la ruïna i el caos.”

Morera ha continuat dient que “Compromís és el canvi a Alzira i al País Valencià i estem demostrant que tenim projecte a les poblacions on governem com ara Corbera, Almussafes o Tavernes de la Valldigna on, amb les estadístiques a la mà, estem millorant la vida de les persones. I ho demostrarem a pobles com Alzira, Carcaixent o Carlet.”

A la visita d’Enric Morera l’han acompanyat membres del col•lectiu de Compromís a Alzira així com els regidors Diego Gómez, Adelaida Pau i Pep Carreres.

150315_Morera Falle Alzira (3)A nivell local, el portaveu del grup municipal i candidat a l’Alcadia, Diego Gómez, també ha declarat que “a Compromís per Alzira estem preparats per al canvi”. Ha criticat la política populista i de xarxa clientelar que està duent a terme Bastidas en els últims mesos “i per a evitar això fa falta més participació, més consultes a la ciutadania així com una auditoria econòmica que Compromís per Alzira considerem necessària si entrem a governar.”

Compromís per Alzira