Compromís per Alzira per la solució a les inundacions

150324_Carrer Les Basses L’Alcaldessa “oblida” que el PP ha estat incapaç en 20 anys de solucionar el problema d’inundacions al barri de Les Basses

Alzira, 26 de març de 2015.

Al darrer Ple de l’Ajuntament d’Alzira celebrat ahir, el govern del PP va perdre una ocasió d’aclarir a la ciutadania el perquè quan plou una miqueta més del normal encara una part important d’Alzira s’inunda com si fórem un país tercermundista.

En més de quatre intervencions dels regidors, l’Alcaldessa inclosa, es perderen en romanços, historietes i anècdotes, però el que se’ls va oblidar curiosament esmentar són les causes principals del per què passa el que passa. I quina és la problemàtica?

Doncs que el seu partit, el PP, el que habita la Generalitat, el que viu a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, el que desgoverna l’Ajuntament d’Alzira no ha tingut temps en 20 anys i 3 legislatures respectivament de construir el col•lector del Camí l’Arena o fer les obres necessàries que pareix que tot el món – inclosos els veïns del barri de Les Basses- excepte els del PP tenen clar que és la solució.

Es tracta d’una mostra més que el PP té altres prioritats per a les inversions que la seguretat de les persones, i del menyspreu cap els habitants d’Alzira i de la Ribera per no fer les inversions que corresponen al Pla de Protecció contra avingudes.

150324_Pont XàtivaPer això, des de Compromís per Alzira ahir plantejarem que la solució a aquest problema hauria de ser un compromís de totes les forces polítiques per tal d’evitar que torne a passar una situació com aquesta i en aquesta línia treballarem. I no només per a la construcció del col•lector o la infraestructura necessària per a que l’aigua que vinga pel Camí l’Arena tinga una millor eixida sino també per a la concreció d’un protocol d’actuacions per a aquests casos.

Compromís per Alzira

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *