Compromís per Alzira denuncia que l’Escola d’Adults continua sense manteniment ni vigilància

150408_Incompliments EPAHi ha un incompliment legal de l’equip de govern d’Elena Bastidas en quan a les tasques de manteniment i vigilància en les noves instal•lacions de l’EPA Enric Valor

Alzira, 8 d’abril de 2015.

El trasllat de l’Escola d’Adults ha estat un dels episodis més dolents, autoritaris i foscos de la legislatura que ara finalitza per a l’equip de govern del PP que presideix Elena Bastidas.

A la sense raó del canvi d’ubicació cal afegir la manca de transparència i d’informació sobre el cost econòmic total i real de dita operació. Quants diners ha costat en total la remodelació del García Sanchiz? Quant el trasllat de l’EPA i els nous equipaments? Són bones preguntes per a la campanya electoral que s’acosta.

Cal recordar les “fantasmades” de tot el projecte amb una primera proposta de trasllat a l’edifici de la Parrilla. Després la “seudo persecució” i manca de negociació amb la direcció del centre i el seu equip pedagògic. I per damunt de totes les protestes de la comunitat educativa de l’EPA, l’actitud prepotent i supèrbia de la nostra alcaldessa inclós a l’hora de donar solució a la problemàtica de la tardança en la instal•lació dels suports informàtics i de telefonia necessaris per a l’activitat diària del centre.

També cal recordar les paraules de la inspectora d’educació en la inauguració de les noves instal•lacions: “Ja veieu com hem traslladat l’EPA i ara que direu”. Doncs ara toca parlar de nou clarament, com sempre ho hem fet des de Compromís per Alzira en aquest tema.

-A hores d’ara cal denunciar l’incompliment dels deures legals de l’Ajuntament en referència al manteniment i vigilància dels centres docents. A l’EPA d’Alzira sols es neteja una vegada a la setmana, essent insuficient aquest servei donat el nombre elevat d’alumnes en tres torns i el nombre d’activitats docents que es desenvolupen a l’EPA. I per altra banda no hi cap persona que estiga exercint les tasques pròpies d’un conserge en quan al manteniment i la vigilància de les instal•lacions.

-Per a què tanta presa en desmantellar l’EPA de la seua anterior ubicació, quan a hores d’ara la senyora Alcaldessa ha inaugurat i posat la corresponent placa en l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) sense estar acabada? No hi havia altres possibles ubicacions per a l’OAC?

-Tota aquesta diligència política la haurien de traslladar administrativament la senyora alcaldessa en donar solució a les necessitats reals i diàries de l’EPA d’Alzira i la senyora inspectora d’educació del PP per a enviar un professor i cobrir la baixa (de fa ja dos mesos) per malaltia del director de l’EPA, el qual esperem es recupere el més aviat possible.

Diego Gómez
Compromís per Alzira

Arxivat en: Cultura i Educació, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *