8 dies després de la inundació, molts carrers i albellons del barri i de la zona industrial dels voltants del Carrer Gandia i Vicente Vidal continuen bruts de terra

Alzira, 1 d’abril de 2015.

150401_Neteja Les Basses Fa una setmana Alzira va patir les conseqüències de les intenses pluges. En el barri de les Basses – Sants Patrons aquesta situació es va agreujar per l’entrada en els seus carrers de les aigües torrencials que venien del barranc del camí de la “arena”, aigües plenes de terra, fulles i taronges.
El mateix dia, Elena Bastidas va visitar alguns d’aquestes carrers quan es van buidar d’aigua, i mentre l’alcaldessa atenia la premsa les brigades de l’Ajuntament amb camions cisterna es van dedicar a netejar amb aigua a pressió les façanes, voreres i la calçada.
Tots pensaven que la neteja viària continuaria en la resta de carrers afectats, però 8 dies després la majoria d’ells continuen bruts de terra, inclòs els voltants del col•legi, bars i comerços. És una terra pols que s’aixeca amb el vent, que els veïns respiren i que continua entrant dins dels comerços, cases i garatges arrossegada per les sabates i per les rodes dels cotxes.150401_Neteja Les Basses (4)
Senyora Bastidas, porten tota la setmana parlant de la inundació; però tot i que és cert que les brigades d’Imelsa van participar en la neteja d’alguns garatges, sembla que ni vostè ni cap dels seus regidors s’ha preocupat de l’estat d’aquests carrers i de la seua neteja.
És per això que des de Compromís per Alzira exigim la neteja immediata d’aquests carrers i dels albellons, així com de la zona industrial dels voltants del Carrer Gandía i Vicente Vidal.
Tot no és anar a fer-se la foto amb un camió cisterna al fons, els veïns mereixen un respecte i un servei públic eficaç. Però és que a més Alzira està celebrant unes festes d’interès turístic nacional amb aquestos carrers bruts, però clar, la processó de divendres i la majoria dels trasllats no passen pel barri de les Basses.
Compromís per Alzira