Compromís per Alzira pregunta on estan els equipaments esportius del Recinte Firal

Recinte Firal 13 abril 2015 (2)Adelaida Pau: “Per a la Fira de Nadal es varen treure del Recinte i ja no s’han tornat a instal•lar”.

Alzira, 17 d’abril de 2015.

Fa un any, i amb el recinte firal sense estar acabat ni inaugurat, l’Ajuntament va col•locar equipaments esportius (quatre porteries de futbet i dues cistelles de bàsquet i complements com xarxes).Van anunciar que, d’aquesta manera, el recinte firal seria multifuncional i que permetria l’ús del recinte durant tot l’any.

En Compromís venim demanant reiteradament instal•lacions obertes per tota la ciutat amb equipament esportius perquè els xiquets i els joves puguen practicar esport sense molestar els veïns.

Així que acceptarem com a bona la iniciativa, tot i que incidim que el sòl de quitrà no és el més adequat i critiquem l’elevat cost que s’havia pagat pels equipaments col•locats que en alguns casos doblava el preu del mercat.

Aquests equipaments es desmuntaren per als concerts de Sant Bernat. En acabar les festes no es van tornar a muntar en la seua totalitat, faltaven les xarxes que estaven col•locades darrere de les porteries. Per a la Fira de Nadal es van tornar a treure i ja no s’han tornat a instal•lar.

Durant aquests dies de Pasqua havia joves i xiquets jugant al recinte i preguntaven què havia passat amb les porteries i les cistelles de bàsquet. És el que també ens preguntem des de Compromís per Alzira, per la qual cosa demanem explicacions als responsables del nostre Ajuntament.

Adelaida Pau
Compromís per Alzira

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *