Compromís per Alzira pregunta per què se sequen els arbres que planta l’Ajuntament

WP_20150413_028En aquest Ajuntament és molt freqüent la pràctica de plantar o inaugurar i després oblidar el manteniment

Alzira, 24 d’abril de 2015.

Fa un any, després d’una reivindicació d’anys de Compromís, es van netejar els marges del riu entre el Pont de Ferro i el Pont de Pellicer. Després d’això es va procedir a plantar amb arbres que, segons la regidoria d’agricultura i medi ambient, eren els indicats per a aquesta zona.

No sabem el que ha pogut passar però ara que haurien de donar ombra a les persones que estan baixant a passejar pel riu, ens trobem en que estan secs completament.

El mateix ha passat amb els arbres plantats fa més d’un mes a l’entrada a Alzira per la CV50, als que, una vegada seques les fulles i les branques, se’ls ha instal•lat el reg a degoteig. Esperem que almenys aquests es recuperen.

Ara estan plantant 150 arbres pels voltants del passeig fluvial. Desitgem que aquests tinguen més sort i després de plantar-los es preocupen de regar-los, ja que en aquest Ajuntament és molt freqüent la pràctica de plantar o inaugurar i després oblidar el manteniment.

Adelaida Pau
Compromís per Alzira

Arxivat en: Temes, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *