Diego Gómez assenyala que els populars no diuen la veritat sobre la deixadesa en la neteja del terme municipal i lamenta que s’acuse indirectament l’equip de govern de l’incendi al canyar del Xúquer

Davant de la nota de premsa del PP publicada en diversos mitjans de comunicació en què els populars acusen el tripartit d’abandonar el terme municipal i el culpen de l’incendi al canyar del Xúquer, l’alcalde Diego Gómez lamenta que el PP “utilitze esta desgràcia mediambiental provocada amb quasi tota seguretat per un piròman i en unes condicions de fort vent per a fer política; vostés –referint-se al PP– aprofiten qualsevol cosa per fer política rastrera”.

Gómez recorda que quan el PP estava en el govern municipal es va incendiar el Gran Teatre i ningú li tirà la culpa a Elena Bastidas del sinistre. Cal recordar     que este incendi es va produir pel mal estat de la instalació elèctrica: “En aquella ocasió tots els partits feren costat perquè el Gran Teatre es rehabilitara i ningú culpà el PP de l’incendi”.

I com que una imatge val més que mil paraules sobre l’acció des de la Regidoria de Medi Ambient i Agricultura que encapçala Pep Carreres es mostren les actuacions que s’han dut a terme tant en el barranc de la Casella i Barxeta, amb la neteja dels dos llits fluvials, l’habilitació del mirador del Xúquer en la desembocadura del barranc de la Casella al riu i les actuacions entre els dos ponts junt a la zona de la Ciutat Esportiva on es troba l’embarcador de les piragües. Totes estes actuacions, amb plantació d’espècies de bosc de ribera, formen part de l’Anell Verd, un projecte que és un referent en la forma d’entendre el urbanisme, el medi ambient i la sostenibilitat d’una ciutat del segle XXI.

Per altra banda, cal recordar que des de 2015 el Departament de Medi Ambient i Agricultura ha invertit en camins rurals més de 207.000 euros, sense comptar altres actuacions que s’estan fent i altres obres de condicionament de camins.

Per tot açò: “Com s’atrevix el PP a criticar aquestes actuacions aprofitant una desgràcia mediambiental?”, es pregunta l’alcalde.

Des d’este equip de govern “continuarem treballant per una Alzira sostenible i més amable i perquè el nostre riu mire cap a la ciutat davant de les polítiques de llauradors de saló que fa el Partit Popular”.

I com deia Napoleó: “L’enveja és una declaració d’inferioritat” i “això és el que li ha passat al PP després de perdre l’alcaldia i de vore tots els projectes que hem impulsat des del govern municipal”, assenyala Diego Gómez.