Anar directament a les notícies
Alzira Mostra municipis Oculta municipis

Propostes

Totes EconomiaOcupacióEducacióCulturaUrbanismeMedi AmbientBenestarParticipacióPolíticaLlengua
mariam Economia 25 May 2015
, Revisió inmediata dels pagments de la contribució sobre les vivendes ,no pagar més del valor real ,es a dir les vivendes y sols han vaixat molt el seu valor catrastral,y nosaltres cada vegada pagem mes impostos en vivendes, que cada vegada tenem menys valor. Bonificació no sols a families amb carnet de familia nombrosa,hia moltes families que son mes de 5 persones vivit en una mateixa casa y damunt més de un membre esta en paro, y com els seus membres son majors de 18 anys no tenen deret a carnet de familia nombrosa , per favor que se aplique alguna bonificació al respecte.Gracies per llegir aquesta proposta.
Elena 18 Apr 2015
Potenciar l'ús del Valencià convidant grups catalans/valencians actuals per als joves. Recorde que a Almussafes ho fan cada any devades en estiu i arriben més de 8000 persones, sería també una forma de activar en l'economía alzirenya.rnGràcies pel vostre temps, salut
julia Benestar 25 Mar 2015
en el darrer programa portaveu lo de l´hospital de crònics, crec que hi ha que continuar demanant
felip Urbanisme 24 Mar 2015
a vore si vos comprometeu a donar una solució al tema de les inundacions en les basses, encaminar l´aigua dels camps al barranc i que no entre a Alzira
josep Llengua 6 Mar 2015
Convocatòries d'ajudes per a negocis que utilitzen i potencien l'ús del valencià a la seua activitat empresarial.
AlexEl comprador supongo tendrá derecho a elegir en que establecimiento compra el 25 May 2015 a les 20:53
josep Política 6 Mar 2015
Vigilància constant al llarg de tota la legislatura del compliment del programa electoral. Dissolució de la corporació municipal i convocatòria automàtica d'eleccions en cas d'incompliment flagrant del mateix. Prohibició de qualsevol inauguració o actuació no prevista al poble 6 mesos abans de qualsevol convocatòria electoral com fan ara, que es pensen que som bobos o alguna cosa semblant.
josep Ocupació 6 Mar 2015
Eliminació de totes les contractes externes de serveis municipals, ja que s'ha demostrat que no produeixen cap estalvi i que passen a ser gestionades per l'Ajuntament. Oferta pública d'ocupació per a aquestos serveis, controlada i amb retribucions en funció de la productivitat, com a qualsevol empresa. Selecció de personal per part d'empreses externes i amb cap tipus de relació amb cap responsable de l'Ajuntament, preferentment de fora del poble però no del País.
josep Benestar 6 Mar 2015
Posada en marxa d'accions concretes per a que el títol de ''Ciutat amiga de la infància'' que té Alzira siga més que això, un títol, com per exemple la potenciació dels jardins d'infants municipals i gratuïts o, en tot cas, amb un cost simbòlic.
josep Cultura 6 Mar 2015
Fomentar l'intercanvi cultural amb territoris d'altres nacionalitats històriques com Euskal Herria o Galicia, així com amb altres poblacions on es parlen diferents variants de valencià, català i balear per a l'enriquiment mutu i el coneixement de les característiques culturals de cadascun d'aquestos territoris i de les problemàtiques quotidianes a les que ens enfrontem com a minories culturals per a cercar solucions i fer front comú contra la pressió espanyolista.
rafacursos gratuitos para mayores de 50 años el 29 Apr 2015 a les 11:47
AlexEls Països Catalans.- Con Capital en la muy Noble Barcelona. el 25 May 2015 a les 20:59
josep Economia 6 Mar 2015
Elaboració d'una auditoria de comptes externa abans de començar la legislatura per a valorar objectivament ''l'herència'' d'anteriors governs. Accions legals en cas de detecció d'irregularitats. Auditories anuals de comptes a càrrec de consultores externes. Eliminació de partides pressupostaries susceptibles de ser utilitzades discrecionalment pel batlle/regidor/responsable de torn sense coneixement, autorització i justificació prèvia de tota la corporació i grups de l'Ajuntament.
Mostra més propostes
css.php