Votació primàries_31gener'15 (1)Alzira, 2 de febrer de 2015.

El dissabte van acabar les primàries de Compromís a Alzira, d’un cens de 696 Inscrits al nostre poble, han votat per Internet o de forma presencial 533, és a dir el 76,58%.

És la primera vegada que un partit realitza unes primàries obertes a la ciutadania, tant per poder presentar-se com candidats com per poder inscriure’s per ordenar la llista dels mateixos. Els ciutadans i ciutadanes van votar la llista de les Corts i la que es presentava a l’Ajuntament d’Alzira.

En el cas d’Alzira, com ja es va informar, el cap de llista va ser ratificat en una assemblea ja que només s’havia presentat Diego Gómez; però per formar part de la candidatura es van presentar 17 persones, algunes d’elles ciutadans i ciutadanes sense cap relació amb Compromís i que van voler sumar-se a aquest projecte.

Els resultats de les primàries per a la llista municipal són els següents:

1.- Aida Ginestar Pau
2.- Sara Garés Ull
3.- Albert Furió
4.- Marina Mir
5.- Paco Gimeno
6.- Carles Aranda
7.- Lola Bernal
8.- Lorena Palomino
9.- Àlvar Espanya
10.- José Beteta
11.- Jordi Sánchez
12.- Vicent Camarasa
13.- Miquel Oviedo
14.- Armand González
15.- Salvador Tudela
16.- Fany Oliver
17.- Carmen Vives
Aquesta és la llista que la ciutadania ha ordenat, una llista amb persones joves i persones veteranes, de nous en la política i de polítics amb una gran bagatge, però tots amb ganes i forces per a aconseguir la ciutat que volem.

Des de Compromís volem donar les gràcies als ciutadans i ciutadanes que han participat en les primàries de Compromís ells i elles són les veritables protagonistes en un procés de democràcia oberta i participativa.

Compromís per Alzira