Alzira, 27 de maig de 2019-. Compromís per Alzira vol donar les gràcies als 8.033 ciutadans que han donat suport a la candidatura municipal i que han fet possible ser la primera força política de la ciutat i obtindre nou regidors, tres més que l’anterior legislatura i 2.400 vots més que en les municipals de 2015.

Des de Compromís per Alzira “volem donar les gràcies a la ciutadania alzirenya que ha dipositat la confiança en la nostra llista i amb el seu candidat i alcalde, Diego Gómez”. Des de la formació valencianista han mostrat “la satisfacció pel treball que hem fet en aquestos quatre anys on hem governat en favor de les persones i en fer una ciutat més amable i sostenible”.

Compromís continuarà treballant fent polítiques de progrés, rematant els projectes com l’Anell Verd, Casal Jove, zona d’emergència del baix Torretxó amb la nova Comissaria de la Policia Local i Parc de Bombers, entre altres projectes.

Per altra banda, “contribuirem a la construcció de la nova Escola de Música de la SMA, l’Espai per la Igualtat i la Diversitat, les noves infraestructures educatives en el Rei en Jaume i José María Parra o el nou Palau de Justícia, a banda de la Via Verda entre altres projectes”.

Des de Compromís per Alzira estem segurs de que la nostra ciutat tindrà un govern de progrés “sempre mirant pel benestar de les persones”.