L’auditori de la Casa de la Cultura es va omplir de gom a gom per tal de donar a conéixer públicament la candidatura que Compromís Alzira presentarà per a les eleccions municipals del 28 de maig.

La coportaveu de Compromís, Àgueda Micó; el candidat a la presidència de la Generalitat, Joan Baldoví i la vicepresidenta del Consell i cap de llista per Alacant a les Corts, Aitana Mas donaren suport al candidat local, Alfons Domínguez Gento en la presentació de la seua candidatura.


Domínguez, va manifestar que “hui és un dia fonamental per a presentar la candidatura, per a donar a conéixer el perfil dels que estem intervenint. És un gran equip, molt preparat i que estic convençut que estaran al capdavant de l’Ajuntament. Hem d’aprofitar tot el que s’ha fet bé, agraint el treball de Diego i el seu equip i, a partir d’ací, desenvolupar tot el que queda per fer com, per exemple, les qüestions reflectides a l’Agenda Urbana d’Alzira.”


Àgueda Micó, va declarar que “és molt important fer bons relleus en els nostres municipis. Diego Gómez i el seu equip han fet una feina espectacular i, amb Alfons, continuarem liderant les polítiques progressistes, ecologistes, d’esquerres i valencianistes a l’Ajuntament d’Alzira”.


Joan Baldoví, el candidat a la presidència de la Generalitat, va reconéixer “el lideratge a Alzira ha sigut molt gran, però també es coneix el projecte i un govern de Compromís amb el partit socialista ha fet que Alzira avançara”. Sobre el nou candidat va dir: “Alfons coneix els problemes del seu poble i és una persona implicada des de sempre en el teixit social d’Alzira”.


La vicepresidenta del Consell, Aitana Mas, i també cap de llista per Alacant per a les eleccions a les Corts Valencianes va incidir “les persones són les que també ens representen, però sobretot representen polítiques que estan en l’ADN de la coalició, del govern que s’ha conformat en Alzira i que van lligades a les persones que s’incorporen a aquesta llista. Per tant, el més important són dues coses: primer, agrair-li a Diego tot el treball dels últims 8 anys per transformar Alzira. I segon, continuar les polítiques i consolidar-les en un tercer govern que es donarà en Alzira”.


Per últim, cal destacar la considerable presència de càrrecs institucional i orgànics que assistiren i que, en conseqüència, donaren suport a la candidatura de Compromís Alzira.